hrch.info

gastenboek

8 berichten
 
04-10-2016
Geplaatst door: Jeroen van Beugen

navigtor gezocht Twente Rally

Mijn vaste navigator heeft tijdens de Twente Rally verplichtingen rondom de Dakar pre-proloog in Valkenswaard. Daarom op zoek naar een navigator voor de Twente Rally. Voornemen is in te schrijven voor de legends met mijn Amazon 122S HTC. Graag reactie bij interesse: 06-527 12 172.

07-09-2016
Geplaatst door: han Edelijn

Hellendoorn - Twente

Laat ik nog ff toevoegen dat ik er enorm van baal dat Hellendoorn de regels van een Kaartlees tocht hanteert. Dat maakt het er niet leuker op voor rijders en publiek. Hellendoorn is verdorie in m'n achtertuin! Ik had daar graag willen rijden. Maar goed het is niet anders. Vraag me alleen af waarom het in Hengelo/Twente de afgelopen 2 jaar wel kon.
We gaan nu Reckenberg rijden in Deutschland. Erg gave rally kan ik u melden.

07-09-2016
Geplaatst door: Han Edelijn

Legend? Wat houdt dat begrip eigenlijk in?

Wat houdt de Legend eigenlijk in? Is daar al wel een duidelijk statement over of van? Op 'kaartlees concept' de proeven over rijden met als doel het publiek zwaar te irriteren? Met als resultaat dat men middelvingers op steekt richting de deelnemers omdat die zich aan de regels houden? En wellicht een zwaar gedeukt Imago voor de organisatie?
In mijn optiek, maar goed wie ben ik, zou de Legend ingrediënten moeten bevatten die het voor alle partijen erg leuk maakt. Zowel voor publiek als voor de deelnemer. En ja dan mag er best een snelheid max. in zitten. Maar geen 100km/h, dat moet hoger. In de Legend mogen best meerdere stempelposten zitten. Die zorgen ook voor groot spektakel. Vol in de ankers bij een stempelpost en weer vol gas ervan doorgaan. Schitterende acties en dan geplaatst op mooie publieksvriendelijke punten. Vlak voor een bocht, bij een publiek locatie, midden op een recht stuk. Met als doel vermaak van het publiek en de wellicht (te)hoge snelheid, whatever that may be, er uit proberen te halen. Maar wel zodanig dat het voor de deelnemers maximum Fun, met hoofdletter F, te behalen is.
Om de Legend te gaan rijden conform een 'kaartlees reglement' over de proeven lijkt mij een volledig gemiste kans. Rekening houdend met forse inschrijfbedragen die in mijn optiek niet hoger uit zouden mogen vallen dan ca 200€. En dan ook nog een nagenoeg volledige rally daarvoor kunnen rijden. Om een tijdschema wat uit de hand loopt in te lopen kan een organisatie wat mij betreft beslissen om max 2 proeven van de Legend, bij het rijden van een volledig rally programma, te skippen om in te kunnen lopen.
Kortom er moet een duidelijk statement gemaakt worden wat 'de Legend' nu uiteindelijk in gaat houden. Zorg dat het voor iedereen aantrekkelijk is. Immers een Legend toevoegen kan voor een organistie een prima extraatje in de begroting zijn...
Laat ik duidelijk zijn dat ik er enorm van baal dat ik niet in mijn Achtertuin op de 'Legend' manier kan rijden, maar het helaas met alle respect volgens het 'kaartlees concept' moet gebeuren.
Iets om over na te denken lijkt mij.... Maar goed ben ik........

24-06-2016
Geplaatst door: a leferink

vraag en info

goeden dag, wij zijn opzoek naar info . waar een auto aan moet voldoen. we hadden iemand gevonden waar jullie met de HRCH ook aan mee doen . maar die laat na div afspaken niks meer van zich horen , hoop dat 1 van jullie ons van enige info kunnen geven. we komen uit twente

08-10-2015
Geplaatst door: Harry Martens

regelement

Hallo, onderstaande zin is miz niet correct:

1.1.4 HRCH garandeert een persoon die beschikt over een HRCH Auto Paspoort nimmer de deelname aan enig evenement dat door derden wordt georganiseerd

07-10-2015
Geplaatst door: Ger Gommans

Legend rally

Beste bestuursleden,
Mogelijke evenement voor uw kalender?
De Legend Sezoens Rally.
Wij hebben er in 2015 als proef gereden, er valt daar organisatorisch nog veel te verbeteren .
100km kp met 30% onverhard .
Een overweging waard om ook een rally in België op het programma te hebben.
Wij sluiten ons graag aan.
Veel succes met de voorbereidingen.
Ger en José Gommans.

28-09-2015
Geplaatst door: Fons Aarents

Website

Mooie site Johan ! Maar neem een andere kleur voor de tekst. Dit is slecht leesbaar.

Groetjes,

Fons Aarents, getalenteerde navigator...

20-09-2015
Geplaatst door: Ton Koster

HRCH

John ik werd door Vincent Spijker gewezen op jouw HRCH :
Je kan mij ook toevoegen als je dat wilt.
Vriendelijke groet,


Ton Koster